Com els hi ha anat als internacionals blaugrana?

Fins a 7 jugadors del primer equip han tingut compromisos internacionals, i també hi ha hagut representació del Barça Atlètic i del Juvenil A

Un cop acabada l'aturada per a la disputa dels partits de seleccions, repassem l'actuació de tots els jugadors del Barça que han estat convocats amb els seus respectius combinats nacionals:

Espanya

Alejandro Balde (90')

El lateral va ser titular i va jugar tot el partit en la victòria contra Noruega (3-0) però no va jugar en la derrota a Escòcia (2-0).

Gavi (69')

El migcampista andalús també va ser titular en la primera jornada però va ser canviat després de 57 minuts. En la derrota contra els escocesos, només va jugar els últims 11 minuts del xoc.

Alemanya

Marc-André Ter Stegen (180')

El mur de Mönchengladbach ha jugat tots dos amistosos amb la Mannschaft aprofitant la lesió de Manuel Neuer i ho ha fet deixant la porteria a zero contra el Perú (2-0) però perdent contra Bèlgica (2-3).

Dinamarca

Andreas Christensen (18')

El central va viatjar al seu país per ser una peça clau als esquemes de Kasper Hjulamand, però la seva participació va acabar molt aviat. Va ser titular en el primer dels dos partits, contra Finlàndia, però va patir una lesió al soli de la cama esquerra que el va obligar a sortir del partit al cap de 18 minuts. Finalment, la selecció danesa va acabar guanyant aquell partit per 3-1, però va perdre en la jornada següent de forma molt sorprenent al Kazakhstan (3-2).

Polònia

Robert Lewandowski (180')

El 9 barcelonista ha jugat els dos partits sencers en aquesta aturada. Primer, en la derrota inaugural a la República Txeca per 3-1. Tres dies més tard, també va completar tot el partit en el triomf de la selecció que capitaneja contra Albània (1-0), tot i que no ha pogut marcar en cap dels dos partits.

França

Jules Kounde (100')

Inici immaculat de la vigent subcampiona del món en el seu camñi a l'Eurocopa 2024, amb una golejada contra els Països Baixos (4-0) i una victòria per la mínima a Irlanda (0-1). Kounde va jugar tot el primer partit contra els neerlandesos mentre que en la visita a Dublín va disputar els últims 10 minuts del partit entrant en el lloc de Banjamin Pavard, l'autor de l'únic gol francès.

Costa d'Ivori

Franc Kessie (180')

El migcampista és intocable al mig del camp dels elefants i ho ha jugat absolutament tot en el doble enfrontament i la doble victòria contra les Comores. A més, en el segon partit va marcar el 0-2 definitiu.

A banda d'aquests 7 del primer equip, també hi ha hagut representació del Barça Atlètic i del Juvenil A en quatre equips més.

Marroc

Chadi Riad (0')

El defensa del Barça Atlètic, en la seva primera convocatòria amb els vigent semifinalistes del Mundial no ha pogut debutar i haurà d'esperar una mica més per a poder fer-ho.

Espanya sub-21

Arnau Tenas (90')

El porter va ser suplent en el primer partit que el seu equip va guanyar 3-2 contra Suïssa però va jugar el partit complet contra la sub-21 de França, on va ser capaç de deixar la porteria a zero (0-0).

Espanya sub-19

Ángel Alarcón (250')

El davanter de Castelldefels és peça clau de l'equip. Va jugar gairebé tot el partit contra Dinamarca (0-0), el partit complet contra Luxemburg (4-0) (va marcar un doblet)  i 71 minuts contra Ucraïna (4-0), on també va veure porteria.

Ilias Akhomach (270')

L'hispanomarroquí també és imprescindible i ha jugat absolutament tots els minuts en els tres partits. Amb el 10 a l'esquena, va ser un dels motius de la classificació de la selecció espanyola sub-19 per a la fase final de l'Eurocopa que el juliol es juga a Malta.

Víctor Barberà (212')

El davanter també ha jugat com a titular els tres partits, i ha marcat dos gols. Un en cadascuna de les dues victòries, contra Luxemburg i Ucraïna.

Dani Rodríguez (174')

L'extrem ha posat el seu granet de sorra amb un gol en la golejada als ucraïnesos, i com els seus companys blaugrana, ha estat titular en totes les jornades.

Arnau Casas (270')

El capità del Juvenil A blaugrana també és intocable amb la selecció espanyola, i ha jugat tots els minuts possibles en aquesta aturada de seleccions.

Senegal sub-23

Alpha Diounkou (90')

El defensa del Barça Atlètic va jugar el partit d'anada contra Mali (victòria per 3-1), però en la tornada, sense el blaugrana, van perdre per 3-0 i s'han quedat fora de la Copa Àfrica sub-23.