Riqui Puig i Mingueza, presents en la victòria de la selecció catalana

Els dos jugadors blaugranes han participat en l'amistós del combinat dirigit per Gerard López, que ha golejat Jamaica, amb gol del culer Jutglà, a Montilivi

Focus per a Riqui Puig i Óscar Mingueza en el retorn de la selecció catalana. En el duel amistós contra Jamaica, disputat a Montilivi, els dos blaugranes han format part de l'onze titular. Amb el pas dels minuts, Catalunya ha imposat el seu joc i s'ha endut la victòria: 6-0. Aquesta golejada també l'ha construït el jugador del Barça B, Ferran Jutglà, amb una diana.

Després de tres anys d'absència, la Quadribarrada, dirigida per l'exfutbolista blaugrana i exentrenador del Barça B, Gerard López, ha presentat dos culers en l'alineació. Amb el a l'esquena, Riqui Puig ha ocupat la posició d'interior en un mig del camp també format per dos altres exjugadors de la Masia, Oriol Romeu i Carles Aleñá. Per la seva part, amb el 22, Óscar Mingueza ha ocupat el lateral dret.

El molt actiu

El migcampista de Matadepera ha estat molt actiu en la generació del perill ofensiu català i ha tingut incidència en els dos primers gols i en el quart de Catalunya. Conduccions, assistències i xuts han format part del repertori del blaugrana durant els 45 minuts d'una primera part de domini i comoditat de la selecció catalana. El marcador ha vist un 4-0 amb gols de Deulofeu (3) i Marc Bartra.

Gol de Jutglà

Amb Riqui Puig i Mingueza substituïts al descans, Ferran Jutglà ha agafat el relleu blaugrana en l'alineació de Catalunya. El davanter del Barça B ha avisat amb una pilota al pal abans de marcar el cinquè gol de la selecció catalana. El màxim golejador del filial barcelonista no es cansa d'anotar. La golejada de Catalunya s'ha aturat amb el 6-0.