Gran debut de Martin Braithwaite

El davanter danès ha entrat als 72 minuts de joc en substitució de Griezmann, deixant accions de qualitat en atac i participant en els dos darrers gols

Bon debut del nou fitxatge blaugrana davant la seva nova afició. Martin Braithwaite ha disputat els seus primers minuts com a jugador del FC Barcelona en el triomf davant l’Eibar (5-0) al Camp Nou.

El davanter danès ha entrat als 72 minuts de joc en substitució de Griezmann en l’atac barcelonista i, durant els 18 minuts que ha estat sobre la gespa, ha deixat bones accions de qualitat. El 19 blaugrana ha regalat el quart gol a Leo Messi després d’una bona acció individual: revers i centrada per a l’astre argentí. Just després també ha participat en el cinquè i definitiu, obra d’Arthur.

Cal recordar que Braithwaite va arribar a Barcelona dijous passat, quan va signar com a nou futbolista culer i va ser presentat al Camp Nou, on després va oferir la seva primera roda de premsa com a jugador del FC Barcelona. El divendres va completar el seu primer entrenament sota les ordres de Quique Setién, i aquest dissabte ja ha debutat en partit oficial.